Szolgáltatások

Megoldások a digitális világban

01

Workshop

A workshopok online vagy offline gyakorlati példákon, esettanulmányokon, csoportmunkán alapulnak. A Tudatos Digitális Szülő programban a workshopok lehetnek olyan események is, ahol a szülők és gyerekek,tinik együtt vesznek részt, és közösen tanulnak digitális tudatosságról és kapcsolódásról. Ilyen pl. a Kütyüjogsi© workshop, ahol megismerünk biztonságos internetezési gyakorlatokat, módszereket egészséges családi és egyéni kütyühasználathoz és a digitális eszközökkel való kreatív és fejlesztő tevékenységeket is.

Szűrőprogramok és szülő-gyerek,tini programok megnyugtató kezelés workshop
Digitális családi egészségvédelem  és egészségfejlesztés workshop
Digitális családi szórakozás és tanulás workshop
Átverések felismerése, megelőzés, kritikai gondolkodás workshop
Hasznos applikációk a gyakorlatban családtagoknak workshop
Digitális gyermekvédelem a gyakorlatban workshop
02

Tréning

A Tudatos Digitális Szülő  tréningek általában hosszabb időtartamúak (6+ óra),főleg jelenlétiek és részletesen foglalkoznak a képzési célokra fókuszálva. A Tudatos Digitális Szülő programban a tréningek célja lehet a szülőknek és a gyerekeknek,tiniknek szüksées digitális tudatosság és az ehhez szükséges önismeret  megértése és elmélyítése, valamint a digitális eszközök és online tartalmak használatának kezelése.

Kütyüjosi© tréning
Digitális Megállapodás Készítő tréning
Tudatos Digitális Szülő leszek! tréning
Harmonikus Digitális Család leszünk! tréning
Digitális Kamasz-Szülő Egyensúly tréning
03

Előadás

A Tudatos Digitális Szülő és Kütyüjogsi tm témájú előadásaim lehetővé teszik, hogy közvetlenül találkozzunk és szemléletformáló módon  osszam  meg tudásomat és tapasztalataimat a szülőkkel, érdeklődőkkel. Az előadások interaktív és informatív jellegűek, lehetőséget nyújtanak a résztvevőknek a kérdések feltevésére és a párbeszédre.
Számtalan konferencián tartottam már előadást, egyetemek előadói is lehettem és szülői, pedagógiai és informatikai fórumokon is megtiszteltek a szervezők azzal, hogy felkértek előadónak. 
A teljesség igénye nélkül ezeken a fórumokon tartottam már előadásokat: 
2008- 2023
  ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar,  SOTE Egészségtudományi Kar, Védőnői szakirány , Pécsi Tudományegyetem Pedagógiai Kar, Magyar Agrár és Élettudományi Egyetem, felnőttképzés, ELTE PPK Digitális Nemzedék konferenciák, Informatikai Biztonság Napja (ITBN), INFÓRUM, Szülőnek lenni konferencia, Médiakonferenciák a Magyar Tudományos Akadémián, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat szervezésében

Az előadásaim legnépszerűbb témakörei:

Online biztonság és adatvédelem a Tudatos Digitális Szülőknek és nevelőknek
Kritikai gondolkodás és médiaértékelés a netes bántalmazások és csalások ellen- Tudatos Digitális Szülőknek és Családoknak, nevelőknek
Digitális időkezelés és lelki  egyensúly a Tudatos Digitális Családokban
Új: Mire jó a Kütyüjogsi tm,, hogyan működik és mire használható? Digitális kultúra a mindennapokban
04

Egyéni konzultáció

Ezáltal személyre szabott tanácsokat és megoldásokat kaphatsz, amelyek a legjobban illeszkednek a családi helyzetedhez és céljaidhoz.
Az egyéni konzultáció során bizalmas légkörben megoszthatod az esetleges problémákat vagy kihívásokat.
Ez lehetőséget ad arra, hogy mélyebben megértsd a saját helyzeted, és személyre szabott megoldásokat találjunk a digitális tudatosság és kapcsolódás terén a családban.

A legnépszerűbb témák:

Digitális dührohamok kezelése
Online biztonság
Digitális idő-és eszközkezelés a családban
Digitális kapcsolódások a családban és a családból kifelé (szeniorok, tizenévesek, külső kapcsolatok)
Adatvédelem, digitális időkezelés, online biztonság.
Oszd meg!
Scroll to Top